Qysh me qeL server ne Counter - Strike

Per te qelur Server ne cs Do te Downlodoni Addons.rar   him www.gaming-hack.tk dhe i shohim do sene ne nje an dhe him SERVER-TOOLS  dhe me posht e kemi  addons.rar-Download e downlodojm dhe e marrim adons pasi te kemi downlodu e marrim dhe e qesim tek CSTRIKE dhe e qelum HLDS e lshoni serverin dhe do te shihni se oshT aktiviZu ky server siq ju Tash.
  per me shum ass@myself.com

Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=