Si te Hekum BaneD ne Counter -strike
Me se pari e Marim Modemin e PC dhe te kabllaT qe jon ngjiT ne Modem ngaT tyre osht 1 Bir e Vogel edhe e NdryDhem dhe do te DiskonEktohet RRjeti per 10-15 Minuta dhe kur te KonekTojm rrjetin Do te shihni se  ne at server qe ta kan bo baneD tu ka Heq BaneD 

Ky Shkrim osht Nga :`canncel./ 
                 eTj
Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=